Tietosuojaseloste


Tietosuojaseloste 21.05.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Marvipak Oy y-tunnus 2345224-5

Siankärsäntie 84

14240 JANAKKALA

marvipak@marvipak.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä̈ osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet: asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus



 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Marvipak Oy:n käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Finqun salasanasuojatulla palvelimella.

 

Finqun käyttöehdot

1. Yleiset ehdot

Finqu Oy (jäljempänä Finqu) ylläpitää teknisesti järjestelmää, jossa hyödykkeen myyjänä on erikseen mainittu (I Kauppias käyttöehdot) kolmas osapuoli. Finqu vastuu rajoittuu järjestelmän tekniseen toteutukseen.

Finqu pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja Finqun osalta (II Finqu käyttöehdot) yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta toiselle osapuolelle. Tilauksiin sovelletaan kauppiaan (IKauppias käyttöehdot) määrittämiä ehtoja, sekä Finqun määrittämiä ehtoja omalta osaltaan. Laissa tapahtuvat muutokset, mitkä vaikuttavat Finqun sopimusehtoihin astuvat voimaan välittömästi lain tullessa voimaan.
 

2. Asiakas

Tilattaessa hyödykkeitä Finqun järjestelmän kautta asiakkaan tiedot tallennetaan automaattisesti Finqun asiakasrekisteriin. Tilaamalla Finqun järjestelmän kautta asiakas on lukenut ja hyväksynyt sopimusehdot. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa Finqun järjestelmän kautta, asiakkaalle luodaan automaattisesti tili Finquun. Tilin luomisen jälkeen Finqu voi lähettää tiedon tilin tiedoista ja tunnuksista sähköpostilla asiakkaalle. Finqu tilillä asiakas voi seurata omia tilauksiaan ja ostaa ilman erillistärekisteröitymistä kaikista Finquun liitetyistä myyntikanavista. Finqulla ja samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia asiakastietoja.

Henkilötietolainmukainen asiakasrekisteri on nähtävissä Finqun toimipisteissä. Asiakas voi oman hallintajärjestelmän kautta kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksessa ja tarkistaa itseään koskevat tiedot.

Finqu käyttää palveluissaan evästeitä (englanniksi cookies). Eväste on lyhyt tekstinpätkä, minkä Finqu lähettää selaimelle, mikä puolestaan tallentaa sen käyttäjän koneelle. Finqun tallentamat evästeet tekevät järjestelmän käytöstä käyttäjäystävällisempää esimerkiksi muistamalla edellisen käynnin tiedot. Evästeet voi helpottaa järjestelmän käyttöä ja tekevät näin sen käytöstä helpompaa. Osa Finqun järjestelmästä saattaa edellyttää evästeidensallimisen toimiakseen oikein. Lisätietoja evästeiden käytöstä löytyy oman selaimen käyttöohjeista tai selaimen valmistajan sivulta.
 

3. Vastuu ja rajoitukset

Finqun vastuu rajoittuu vain tilausjärjestelmän tekniseen toteutukseen. Näin ollen Finqu ei missään tilanteessa vastaa hyödykkeiden myynnistä, toimituksesta, tilausten käsittelystä, toimitusajoista, takuista, virhevastuista, reklamaatioista, tuotepalautuksista ja vastaavista hyödykkeiden myyntiin ja käsittelyyn liittyvistä tilanteista. Tilauksessa sopimus hyödykkeiden kaupasta tapahtuu aina poikkeuksetta tilaajaan ja myyntikanavan (Kauppias) pitäjän välillä. Finqu ei vastaa vahingosta, mikä aiheutuu ylivoimaisesta esteestä, kuten ennalta arvaamaton tapahtuma, olosuhteiden muutos, katastrofi tai vastaava tapahtuma.

Tietosuojaseloste